Jak udostępnić projekty klientom i współpracownikom?

W Senuto możesz udostępnić gotowy projekt wybranej osobie. Dzięki temu opłatę za frazy dodane do Monitoringu Pozycji ponosi jedynie ten użytkownik, który założył dany projekt.

Projekt możesz udostępnić innemu użytkownikowi Senuto lub osobie, która jeszcze nie ma konta w naszym systemie. W takiej sytuacji otrzyma ona login oraz hasło na podany adres mailowy.

1. Udostępnianie projektu

Aby udostępnić projekt wybranej osobie, wejdź w zakładkę “Użytkownicy” w Ustawieniach konta. Wpisz e-mail osoby, której chcesz udostępnić projekt oraz o wybranie projektu do udostępnienia.

2. Usuwanie dostępu do wcześniej udostępnionego projektu

Jeśli zdecydujesz się zablokować komuś dostęp do udostępnionego wcześniej projektu, możesz to zrobić Ustawieniach konta.

Możesz usunąć dostęp do jednego projektu, wybierając “usuń dostęp” obok danego projektu. Jeśli chcesz zablokować danej osobie dostęp do wszystkich projektów jednocześnie, wybierz opcję “Usuń użytkownika”.


Jak nam poszło?